Velkommen velkommen!

Mitt navn er Thao T. Luu og jeg er svært interessert i MAT. Jeg liker å lage og spise, oppleve og oppdage nye smaker og retter fra alle kjøkken overalt i verden. Jeg er spesielt glad i sjømat og plantebasert mat…

Min største svakhet  derimot…er fristelser

Det du vil finne på bloggen min er oppskrifter og inspirasjon for matlaging, tips og ideer, reiseopplevelser i form av mat, bilder og anbefalinger til mine favorittsteder og restauranter både innland- og utland.

Jeg gleder meg til å begynne med dette. Ønsker du å følge med og gi meg tilbakemeldinger underveis så tar jeg velvillig i mot det og blir glad for all tilbakemelding.

xxx

Thao

2 thoughts on “Velkommen til My Mouthfuls”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>