Denne iskremen herjet sunne instagramkontoer i hele sommer. Jeg bestemte meg tilslutt for å prøve den ut, eller rettere sagt Henrik prøvde den ut. Den ble kjempegod! Konsistensen og smak er helt lik softis- bare sunnere! Selv for meg som ikke er så glad i banan engang. Så for dere som har barn eller bare iblant kan få iskrem craving så er denne iskremen helt genial. Iskrem kan ikke bli sunnere enn dette.

Skrell de bananene og prøv ut dette!

 

3 frosne bananer

1/2 kopp melk

1 ts vaniljesukker

4 ts blåbær

mango

 

Skrell og kutt bananene i 3 deler og frys de. Bland bananene med melk og vaniljesukker i en blender og kjør den i 2-3 minutter. Smak deg frem med vaniljesukker. Hell halvparten av iskremen over i 2 store kopper/glass og legg mangobiter i mellom. Tilsett blåbærene i resten av iskremen og kjør til blåbærene er godt mikset. Fyll opp resten av koppene/glassene med blåbæriskremen og sprinkle over litt mørk sjokolade på toppen.

Her er smaksmulighetene uttallige- bruk dine favorittsmaker og prøv deg frem!

 

Godt til både store og små:)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>