Nydelige Valdres!

 

I helga var vi på en korthelg opp til hytta til Henrik på Valdres. Her har jeg vært heldig å ha fått reist til en håndfull ganger. Oppdratt med en vietnamesisk kultur (selv om jeg er født i Norge) og med bakgrunn fra Trondheim-by har jeg hatt tilgode å ta del i hytte-kulturen her til lands.

 

Det startet for 2 år siden da jeg ble sammen med min kjæreste og han tok meg med på hyttetur i Valdres! Hytta til familien ligger svært godt til med en fantastisk utsikt over vannet mot flere fjell som er populære å bestige i dette området. Moren stammer fra Valdres, og bestemors familie har drevet med gårdsbruk her laaangt tilbake i tid og har store landområder i Valdres. Sånt er litt stas da…

 

«Svigers» ordner til med surret lammelår!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Betty er med

 

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

Helt fantastisk utsikt fra hytta

Forresten lages Wangensten rakfisk også i familien av Henriks fetter Jørn, og den er god!

xxx

Thao

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>